U domu Oscara Pistoriusa, osim krvave palice za kriket, pronađeni i zabranjeni steroidi te veće količine alkohola

U domu Oscara Pistoriusa, osim krvave palice za kriket, pronađeni i zabranjeni steroidi te veće količine alkohola

Foto: AFP

MENADŽER paraolimpijca Oscara Pistoriusa rekao je da nije bilo druge opcije osim da otkaže sve planirane utrke dok se njegov klijent suočava s optužbama da je ubio svoju djevojku, a u njegovoj kući policija je pronašla krvavu palicu i zabranjene steroide te dokaze da se u stanu konzumiralo mnogo alkohola, piše britanski The Sun.

Menadžer slavnog sportaša Peet van Zyl je naglasio da postoji mogućnost da ova sportska ikona više nikada neće sudjelovati na međunarodnim natjecanjima.

Istovremeno se pojavila informacija da je u siječnju Pistorius zamalo u stopalo upucao svog prijatelja Kevina Lerenu, kada je slučajno pucao u prepunom restoranu Melrose Arch u Johannesburgu. Lerena je za list Beeld rekao da je pištolj pripadao njihovom prijatelju, te da ga je Oscar uzeo kako bi ga pogledao, ali je slučajno opalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Pistorius na sudu branio riječima da je Reevu Steenkamp usmrtio nehotice, misleći da je provalnik, policija sumnja da bi razlog zbog kojeg je Pistorius četiri puta pucao u svoju djevojku mogao bi biti 24-godišnji Francois Hougaard, bivši momak njegove djevojke, ali i Oscarov dobar prijatelj, s kojim je Reeva Oscara navodno varala. 

Pistorius je opovrgnuo sve optužbe i tvrdi da nije htio ubiti svoju djevojku, već da se radilo o nesretnom slučaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara