U indijskoj bolnici preminuo hrvatski turist Marcel Koprivić

U indijskoj bolnici preminuo hrvatski turist Marcel Koprivić

Screenshot: Youtube

56-GODIŠNJI Marcel Koprivić preminuo je 20. veljače na Odjelu intenzivne skrbi u državnoj bolnici u indijskoj Rohi, objavila je to agencija DNA pozivajući se na izjavu lokalnog policijskog dužnosnika.

"Preminuo je u 14 sati 20. veljače. Zatražili smo od hrvatskog konzulata dozvolu da izvršimo obdukciju", kazao je policijski službenik agenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše DNA agencija, Koprivić je 14. veljače pao s bolničkog kreveta te je premješten na intenzivnu njegu. Bio je bez svijesti.

Podsjetimo, Marcel Koprivić, 56-godišnji državljanin Hrvatske, pronađen je u lokvi krvi u indijskom selu Medhe, nedaleko od Mumbaija 5. veljače. Lijeva noga mu je bila odsječena. ne sjeća kako je ostao bez noge. Policiji i novinarima indijskog tabloida Mid-Day ispričao je da ga je nedavno napalo i pretuklo četiri ili pet osoba, koji su mu ukrali torbu u kojoj je nosio putovnicu.

Liječnici vjeruju da je Koprivić nogu izgubio u željezničkoj nesreći. Zaključili su to promatrajući njegovu ozljedu. No, Koprivić se ne sjeća da je putovao vlakom. Štoviše, tvrdi da je u Mumbai došao pješke iz Goe, gdje je proveo zadnjih nekoliko godina. Policija također vjeruje da je Koprivića udario vlak. Tome u prilog svjedoči i činjenica da je pronađen nedaleko od željezničke pruge: "Dobili smo poziv od upravitelja postaje u Rohi, koji nam je rekao da je vidio stranca kako leži kraj pruge. Pronašli smo ga tamo u lokvi krvi".

Što se točno dogodilo, ostalo je nerazjašnjeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara