U ponedjeljak tehnički pregled OŠ Pujanke: Đaci bi u klupe trebali sjesti 18. listopada

Foto: Split.hr

"TEHNIČKI pregled Osnovne škole Pujanke obavit će se u ponedjeljak 14. listopada, a đaci bi u klupe trebali sjesti 18. listopada", kazala je na jutrošnjoj konferenciji za novinare splitska dogradonačelnica Aida Batarelo.

"Jučer je stigao famozni pult, koji je bio problem. U tijeku je montaža i nadamo se da će tehnički pregled u ponedjeljak, 14. listopada proći tako da bi djeca što prije mogla doći u školu", rekla je Batarelo.

Roditelji su najavili bojkot ako se škola ne otvori do 15. listopada, a dogradonačelnica Batarelo poručuje kako će razgovarati s Vijećem roditelja. "I na neki način još jednom objasniti da je organizacija nastave u rukama ravnatelja, to nije posao grada, a roditelji su obvezni slati djecu u školu. Znam da su roditelji nestrpljivi, ali isto tako znam da je grad sa svoje strane napravio sve, i više od onog što je morao", kazala je Batarelo.

Gradonačelnik Ivo Baldasar kaže kako ipak očekuje da će i nakon tehničkog pregleda biti problema oko aneksa ove škola koja se gradi već dvije godine. "Bilo što oko Pujanke je gotovo nemoguće reći da se neće dogoditi. Siguran sam da hoće", rekao je Baldasar, koji je na posljednjem brifingu istaknuo kako je škola Pujanke odličan primjer Murphyjevog zakona.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara