U posljednjih tjedan dana nestalo je 16 osoba, jeste li ih vidjeli?

Screenshot: neno.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 16 osoba. Od prošlog izdanja glasnika Nacionalne evidencije nestalih osoba - NENO pronađene su tri osobe a još uvijek se traga za Eminom Koštić i Darijem Kovačevićem.

Ukoliko ste vidjeli neku od osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Željka Bušljeta (17) je visoka 160 centimetara, ima tamnoplavu kosu, plave oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Željka se u petak, 10. siječnja, udaljila s adrese u Lovranu, Tuliševica 21 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu s kapuljačom obrubljenu krznom, tamne hlače i bijele tenisice.Denis Keserović (12) je visok 150 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe.

Denis se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Cresu, Jadranska obala 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u nepoznato.Marijan Kišan (47) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe.

Marijan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zgališću, Zgališće 66 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.Ivan Komadina (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe.

Ivan se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Savski Gaj III, Put 8A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Sandi Korade (16) je visok 162 centimetar, ima smeđu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Sandi se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Splitu, Hercegovačka 67 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.Joakim Marković (16) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Joakim se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Romano Mašić (16) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Romano se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Sendi Mašić (18) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Sendi se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Palmotićeva 2 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu košulju i traperice.

Stefan Nemanja (62) se u utorak, 14. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska 29 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao plavu jaknu i plave traperice.Nikolina Oršoš (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Nikolina se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Ljubo Oršuš (17) se u nedjelju, 12. siječnja, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči.

Klaudija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića bb u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave hlače i crni gornji dio trenirke.

Sara Radojčin (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Sara se u ponedjeljak, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.Miroslav Vukmanić (71) je visok 184 centimetra, ima sijedu kosu, plave oči i srednje je tjelesne građe.

Miroslav se u subotu, 11. siječnja, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bež jaknu, traperice i crne cipele.

Rukija Zahirović (13) je visoka 150 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe.

Rukija se u utorak, 14. siječnja, udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu majicu, plave traperice i bijele tenisice.

Ivana Zastrižni (17) je visoka 175 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Ivana se u subotu, 13. siječnja, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara