U posljednjih tjedan dana nestalo je sedam osoba, jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je sedam osoba, a među njima su i tri maloljetne osobe. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 9 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća pronađene su četiri osobe. Policija još uvijek traga za Ljubom Oršušom, Vinkom Palekom, Sarom Radojčin, Mihaelom Rogićem i Ivanom Zastrižni.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Marina Gašić (28)

Marina Gašić (28) je visoka 168 centimetara i ima svijetloplavu kosu. Srednje je tjelesne građe.

Marina se u subotu, 22. veljače udaljila iz obiteljske kuće u Beketincima, Čepinska ulica, u nepoznato. Nije  poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Anamarija Ištvanić (16)


Anamarija Ištvanić (16) je visoka oko 165 centimetara, ima kestenjastu kosu i srednje je tjelesne građe.

Anamarija se u subotu, 22. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Poljana Zvonimira Dražića, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crno-bijeli gornji dio trenirke i crne tajice.

Goran Jurašić (34)

Goran Jurašić (34) je visok 175 centimetra, ima crnu kosu i crne male oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe.

Goran se u ponedjeljak, 24. veljače udaljio s adrese u Zagrebu, Bolnička cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku.

Jasna Lovrić (49)

Jasna Lovrić (49) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe.

Jasna se u subotu, 22. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Kamenarka, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u zimsku jaknu krem boje, donji dio trenirke i bijele tenisice.

Natan Mirković (19)

Natan Mirković (19) je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Natan se u subotu, 22. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Veslačka ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu jaknu s kapuljačom, maslinasto-zelenu majicu dugih rukava, plave traperice i crne tenisice.

Ira Nuber (17)

Ira Nuber (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Ira se u ponedjeljak, 24. veljače, udaljila s adrese u Osijeku, Ružina, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Oršoš Ljiljan (16)

Ljiljan Oršoš (16) je visok 168 centimetara,  ima crnu kosu i crne oči.

Ljiljan se u četvrtak, 27. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara