U proteklih tjedan dana nestalo 9 osoba koje do danas nisu pronađene: Jeste li ih vidjeli?

Foto: www.nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 9 osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 13 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća sedam ih je pronađeno. Policija još uvijek traga za: Petrom Grgurevim, Draženom Jambrešićem, Valentinom Jukićem, Nikolinom Oršuš, Emanuelom Repom i Božidarom Vuljajem. Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Filip Milić (40)

Mjesto i datum nestanka: Sveta Nedjelja, otok Hvar, 16.8.2014.

Opis: Filip Milić (40) visok je 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Filip se u subotu, 16. kolovoza, udaljio s adrese u Svetoj Nedjelji, otok Hvar, Put mora stori, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Toni Čibarić (46)
   
Mjesto i datum nestanka: Dramalj, 18.8.2014.

Opis: Toni Čibarić (46) je visok 178 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevom ramenu ruci ima tetovažu ruže dok na lijevoj lopatici ima tetovažu škorpiona. Toni je u ponedjeljak, 18. kolovoza oko 17 sati posljednji put viđen na plaži u Dramlju te mu se gubi svaki trag. U trenutku odlaska bio je odjeven u svijetloplave kupaće gaće te je bio bosonog ili u tamnoplavim mokasinama.

Marizela Nikolić (17)

Mjesto i datum nestanka: Sisak, 15.8.2014.

Opis: Marizela Nikolić (17)  visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. Marizela se u petak, 15. kolovoza oko podneva, udaljila s adrese u Sisku, Capraške poljane, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Nebojša Kljaić (60)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 17.8.2014.

Opis: Nebojša Kljaić (60) je visok 165 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Ima izrazito dugu kosu, bradu i brkove. Nebojša se u nedjelju, 17. kolovoza, udaljio s adrese u Zagrebu, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu majicu kratkih rukava, sive hlače i crne cipele.

Marijana Pređak (16)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
   
Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 18.8.2014.

Opis: Marijana Pređak (16) je visoka 155 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Marijana se u ponedjeljak, 18. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Dragana Slanček (17)

Mjesto i datum nestanka: Bedekovčina, 18.8.2014.

Opis: Dragana Slanček (17) je visoka 154 centimetara, ima kestenjastu valovitu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu slova. Dragana se u ponedjeljak, 18. kolovoza, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska. 

Zvonimir Zorić (38)

Mjesto i datum nestanka: Zagreb, 19.8.2014.

Opis: Zvonimir Zorić (38) je visok 171 centimetar, ima smeđe-crnu kosu, zelene oči i jače je tjelesne građe. Zvonimir se u utorak, 19. kolovoza, udaljio s adrese u Zagrebu, Bulvanova, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u smeđe hlače, majicu i tenisice. 

Samira Amić (15)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 20.8.2014.

Opis: Samira Amić (15) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je  tjelesne građe. Samira se u srijedu, 20. kolovoza, udaljila s adrese u Osijeku, Ružina ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Nataša Radosavljević (16)

Mjesto i datum nestanka: Osijek, 21.8.2014.

Opis: Nataša Radosavljević (16) je visoka 150 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nataša se u četvrtak, 21. kolovoza, udaljila s adrese u Osijeku, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u svijetlo plave traperice, svijetlo pravu majicu i crne tenisice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara