U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba: Jeste li ih vidjeli?

U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 12 osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 11 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno je šest osoba. Policija još uvijek traga za Aleksandrom Ignjac, Norbertom Meixnerom, Monikom Mihalinec, Marijanom Pređak i Emily Rašić.

Ukoliko ste vidjeli osobu, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Magdalena Baučić (17)

Magdalena Baučić (17) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe

Magdalena se u utorak, 2. srpnja, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku odlaska.

Bernardo Benko (30)


Bernardo Benko (30)  je u srijedu, 2. srpnja, otišao s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu majicu i kratke hlače, dok je na nogama imao japanke.

Julie Betu Mvita (19)

Julie Betu Mvita (19) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Julie je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u plavo-crnu trenirku.

Josip Bumbar (17)

Josip Bumbar (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči  i jače je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak.

Josip se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dorja Crnić (14)

Dorja Crnić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči te je slabije tjelesne građe.

Dorja se u petak, 27. lipnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Gjure Prejca, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratke hlače i crno-bijelu majicu.

Katarina Domitrović (18)

Katarina Domitrović (18) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu dok je polovica glave obrijano, zelene oči te je srednje tjelesne građe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Katarina se u srijedu, 2. srpnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu košulju, plave hlače i tenisice.

Elvis Feraj (22)

Elvis Feraj (22) je visok 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i čeone je ćelavosti, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Elvis se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamne hlače i crnu majicu na točke.

Mirnelle Kele Mazenga (20)


Mirnelle Kele Mazenga (20) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirnelle je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Laetitia Mumbala Mayunga (18)

Laetitia Mumbala Mayunga (18) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Laetitia je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Jakov Rašić (59)

Jakov Rašić (59) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, čeone je ćelavosti, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Jakov se u srijedu, 2. srpnja, udaljio s adrese u Zaprešiću, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivo-plavu trenirku i crne cipele.

Vlado Stipić (56)

Vlado Stipić (56) je visok 180 centimetara, ima prosijedu kosu, tjemene je ćelavosti, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe.

Vlado se u utorak, 27. lipnja, udaljio s adrese u Podstrani u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Igor Vignjević  (57)


Igor Vignjević (57) je visok 173 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, čeone je ćelavosti, ima velike svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Igor se u utorak, 21. srpnja, udaljio s adrese u Rijeci, Nikole Cara, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crveno-bijelu kariranu košulju, tamnoplave hlače dok je na nogama imao tamnije japanke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara