U proteklih tjedan dana nestalo je 12 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 12 osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 11 nestalih osoba prošlog tjedna, pronađeno je šest osoba. Policija još uvijek traga za Aleksandrom Ignjac, Norbertom Meixnerom, Monikom Mihalinec, Marijanom Pređak i Emily Rašić.

Ukoliko ste vidjeli osobu, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Magdalena Baučić (17)

Magdalena Baučić (17) visoka je 165 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe

Magdalena se u utorak, 2. srpnja, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjevena u trenutku odlaska.

Bernardo Benko (30)


Bernardo Benko (30)  je u srijedu, 2. srpnja, otišao s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu majicu i kratke hlače, dok je na nogama imao japanke.

Julie Betu Mvita (19)

Julie Betu Mvita (19) visoka je 160 centimetara, ima crnu kosu, tamnoplave oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe.

Julie je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u plavo-crnu trenirku.

Josip Bumbar (17)

Josip Bumbar (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči  i jače je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima ožiljak.

Josip se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Dorja Crnić (14)

Dorja Crnić (14) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči te je slabije tjelesne građe.

Dorja se u petak, 27. lipnja, udaljila s adrese u Zagrebu, Gjure Prejca, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratke hlače i crno-bijelu majicu.

Katarina Domitrović (18)

Katarina Domitrović (18) je visoka 165 centimetara, ima plavu kosu dok je polovica glave obrijano, zelene oči te je srednje tjelesne građe.

Katarina se u srijedu, 2. srpnja, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu košulju, plave hlače i tenisice.

Elvis Feraj (22)

Elvis Feraj (22) je visok 165 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu i čeone je ćelavosti, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Elvis se u subotu, 28. lipnja, udaljio s adrese u Rijeci, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamne hlače i crnu majicu na točke.

Mirnelle Kele Mazenga (20)


Mirnelle Kele Mazenga (20) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Mirnelle je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Laetitia Mumbala Mayunga (18)

Laetitia Mumbala Mayunga (18) visoka je 180 centimetara, ima crnu kovrčastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe.

Laetitia je došla na svjetsko juniorsko prvenstvo u rukometu te se u četvrtak, 3. srpnja, udaljila iz hotela Picok u Đurđevcu, Trg sv. Jurja, u nepoznato sa još dvije rukometašice. U trenutku odlaska bila je odjevena u kratku suknju plave boje.

Jakov Rašić (59)

Jakov Rašić (59) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, čeone je ćelavosti, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Jakov se u srijedu, 2. srpnja, udaljio s adrese u Zaprešiću, Vladimira Nazora, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivo-plavu trenirku i crne cipele.

Vlado Stipić (56)

Vlado Stipić (56) je visok 180 centimetara, ima prosijedu kosu, tjemene je ćelavosti, svijetloplave oči i srednje je tjelesne građe.

Vlado se u utorak, 27. lipnja, udaljio s adrese u Podstrani u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Igor Vignjević  (57)


Igor Vignjević (57) je visok 173 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, čeone je ćelavosti, ima velike svijetloplave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Igor se u utorak, 21. srpnja, udaljio s adrese u Rijeci, Nikole Cara, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crveno-bijelu kariranu košulju, tamnoplave hlače dok je na nogama imao tamnije japanke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara