U proteklih tjedan dana nestalo je pet osoba

Screenshot: neno.hr

U PROTEKLIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo pet osoba. Od 12 nestalih osoba prošlog tjedna pronađene su tri. Policija još uvijek traga za: Josipom Bumbarom, Zlatkom Cvetkovskim, Anitom Gašparac, Šemsom Isić, Domagojem Petrovićem, Danijelom Soklić, Anom Šlehan, Markom Štadlmajerom i Rudolfom Štuc.

Ukoliko ste vidjeli nestalu osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Romana Sarah Dražić (17)

Romana Sarah Dražić (17), visoka je 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U korijenu nosa ima piercing.

Romana Sarah se u nedjelju, 28. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Heinzelova ulica, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u kariranu zeleno-plavu košulju, traper jaknu, traperice i crvene Martens čizme, dok je sa sobom nosila putnu torbu.

Renato Gašpar (18)

Renato Gašpar (18) visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči  i srednje je tjelesne građe.

Renato se u utorak, 30. rujna, udaljio s adrese u Žažini u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Karlo Hodak (72)

Karlo Hodak (72) visok je 170 centimetara, tjemene je ćelavosti i ima brkove.

Karlo se u ponedjeljak, 29. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Marjanovićev prilaz 5, u nepoznato, U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku s kapuljačom, crvenu kariranu košulju, plave traperice i salonke.

Monika Mihalinec (17)

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Monika se u ponedjeljak, 29. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, IV Bizek 12, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u zelenu jaknu, dok je sa sobom nosila crnu lakiranu torbu.

Marko Njegovan (16)

Marko Njegovan (16) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe.

Marko se u četvrtak, 2. listopada, udaljio s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u sivu majicu, traperice i smeđe cipele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara