U redove HDSSB-a prešla 24 člana HDZ-a: "Uskoro će ih prijeći dvostruko više"

U redove HDSSB-a prešla 24 člana HDZ-a: "Uskoro će ih prijeći dvostruko više"

Foto: Dorian Horvat/Cropix

NASTAVLJAJU se politički prebjezi u Osijeku. Nakon što je bivši predsjednik gradskog ogranka HDZ-a Josip Salapić prešao u HDSSB, još nekoliko istaknutijih članova te stranke iz Osijeka, kao i dvadesetak članova mladeži, to je učinilo danas.

Dojučerašnja članica HDZ-a Silvana Sabo odluku je obrazložila rekavši da u HDSSB-u vidi bolji prostor za političko djelovanje. Dojučerašnji predsjednik gradskog ogranka HDZ-a Josip Salapić, a sada član HDSSB-a tvrdi da je ovo samo početak, a prelazaka će, kaže, biti još.

"Uskoro će ih prijeći dvostruko više"

"Danas ih je 24, a uskoro će ih biti dvostruko više. Ja sam sretan i ponosan što sam dobio potporu upravo od ovih ljudi, a oni koji ne razumiju što sam radio, koji ne razumiju što je politika, danas slobodno mogu dati ostavke", istaknuo je Salapić, koji kaže i kako ih on nije zvao, nego oni njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U redove HDSSB-a prešla su 24 člana osječkog HDZ-a i jedna članica HNS-a. Radi se o sada već bivšim članovima mladeži HDZ-a te četvero članova Predsjedništva osječkog gradskog odbora HDZ-a.

"Svi koji su danas ovdje zvali su mene. Ima ih još, ali rekao sam da još ima vremena da baš 50 ljudi ne dolazi u istom danu. Većina su njih dužnosnici HDZ-a Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije", rekao je Salapić.

Predsjednik stranke Vladimir Šišljagić poručuje da su vrata HDSSB-a otvorena svima.

"Za sve oni koji se žele baviti i politički angažirati bez obzira kojoj političkoj opciji pripadaju. Ovo je samo još jedna epizoda prijema novih članova i siguran sam da će se to nastaviti i u narednim danima, tjednima i mjesecima. Naša su vrata otvorena svima onima koji misle i žele raditi na dobrobit svih građana Republike Hrvatske", istaknuo je Šišljagić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara