U slijetanju automobila s autoceste kraj Bosiljeva jedna osoba poginula

Ilustracija: Arhiva

JEDNA je osoba poginula, a druga je ozlijeđena u slijetanju automobila s autoceste A1 koje se popodne dogodilo kod Bosiljeva, doznaje se u karlovačkoj policiji. U policiji kažu kako se nesreća dogodila oko 14.15 sati, kada je automobil sletio s kolnika i udario u stup.

U prometnoj nesreći kraj Bosiljeva poginuo je vozač osobnog automobila, a suvozač nije teško ozlijeđen, ali je zadržan na promatranju u bolnici, doznaje se u karlovačkoj Općoj bolnici. Sanacijski upravitelj karlovačke bolnice dr. Suad Crnica rekao je za Hinu da je pacijent 29-godišnjak iz Splita te da su njegove ozljede lakše.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zamjenik županijskoga državnog odvjetnika Zeljko Brkljačić, koji na mjestu nesreće vodi očevid, rekao je da je automobil talijanskih registarskih oznaka, no obje osobe - poginuli vozač i ozlijeđeni suvozač hrvatski su državljani. Po prvim informacijama, vozač je najvjerojatnije Dubrovčanin, rođen 1966. godine, ali njegov se identitet još provjerava.

Automobil je sletio s ceste na odvojku na čvoru Bosiljevu II i udario u stup te je potpuno smrskan. Uzrok nesreće utvrdit će se očevidom, ali, kako je rekao Brkljačić, automobil će biti i tehnički pregledan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara