U teškoj nesreći kod Slatine poginuo 78-godišnjak, tri osobe ozlijeđene

Ilustracija: Arhiva

DANAS u 5.40 sati u Miljevcima kod Slatine dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok su tri osobe zadobile tjelesne ozljede.

Prometna nesreća se dogodila kada je 78–godišnji vozač upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka od pravca Čađavice, kroz mjesto Miljevci, Dravskom ulicom, gdje dolaskom do ulice s prednošću prolaska, tj. raskrižja s Ulicom I. Cicvarića, gdje je postavljen znak "Stop", nije zaustavio vozilo te je nastavio daljnju vožnju prema državnoj cesti D2, da bi u tom trenutku od pravca Crnca, ulicom s prednošću prolaska, naišao 36–godišnji vozač, koji je upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih te prednjim dijelom svojeg vozila udario u lijevu bočnu stranu auta virovitičkih registarskih oznaka, pri čemu je došlo do rotiranja oba automobila i slijetanja u odvodni kanal, javlja policija.

U prometnoj nesreći 78–godišnji vozač, zadobio je teške tjelesne ozljede od kojih je preminuo na putu do bolnice, dok su dvije putnice iz njegovog automobila, 64–godišnjakinja i 74-godišnjakinja, zadobile teške tjelesne ozljede, te su zbrinute u Općoj bolnici Virovitica. Vozač slatinskih registarskih oznaka je zadobio tjelesne ozljede i nije bio pod utjecajem alkohola.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara