U zagonetni nestanak mladića iz Lepoglave uključeni sotonisti?

U zagonetni nestanak mladića iz Lepoglave uključeni sotonisti?

Foto: www.nestali.hr

S MJESTA prebivališta u nepoznato prošle subote se zaputio Krešo Latin iz Lepoglave te mu se od tada gubi svaki trag. Riječ je o 23-godišnjaku visokom 180 centimetara, a u vrijeme nestanka na sebi je imao crnu vestu dugih rukava, crni kožni mantil do koljena, crne visoke kožne čizme i crnu kapuljaču.

Sudeći po imdžu Krešo voli alternativnu glazbu, a na njegovom Facebook profilu nalazi se nekoliko fotografija sa sotonističkim simbolima. Njegov otac drži da su to više hirovi nego nešto ozbiljno, piše evarazdin.hr.

"Njegovo društvo nije uopće loše, samo znaju imati određene finte. Osobno sam bio protiv toga, no danas mladi imaju svoj vid zabave", rekao je Krešin otac.

U cijeloj istrazi pomaže socijalni pedagog i psihoterapeut Nebojša Buđanovac koji tvrdi da je situacija vrlo ozbiljna te drži kako Krešo nije pripadnik sotonističke sekte.

"Dobro sam pregledao njegov Facebook profil i među prijateljima ima pravih sotonista, no držim da on nije član sekte. On sluša vrstu glazbe koja se povezuje sa sotonistima, no cijeli njegov imidž je više njegov hir", rekao je Buđanovac koji ništa ne isključuje.

"Slučaj je vrlo složen i nadam se da sotonisti nisu uključeni u njegov nestanak, no ništa ne isključujem", dodao je Buđanovac.

Više informacija o Kreši možete pronaći na linku na stranici Nestali.hr

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara