Ubio se Pave Grubišić Čabo, torcidaš koji se suprotstavio Kerumu

Ubio se Pave Grubišić Čabo, torcidaš koji se suprotstavio Kerumu

Screenshot: YouTube

UBIO SE Pave Grubišić Čabo, bivši tajnik Torcide koji se prije dvije godine na splitskoj Rivi sukobio sa Željkom Kerumom, koji mu je poručio da je urbani Jugoslaven i potjerao ga s pozornice.

Čabo se objesio u podrumu obiteljske kuće u Jabuci kod Trilja. Policija je obavila očevid, a pregledom tijela nisu uočeni znakovi sumnjive smrti.

Razbijao po fakultetu zbog Črčićevog zakona o strateškim investicijama

Čabi je bilo svega 35 godina, a uskoro mu je trebalo početi suđenje za razbijanje po Pravnom fakultetu u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čabo je nakon incidenta izjavio kako je uništavao imovinu fakulteta duboko razočaran novim Zakonom o strateškim investicijama i rasprodajom hrvatskih nacionalnih resursa.

Osim zakona, Čabo je napao fakultet i zbog privatizacijske pljačke s početka 90-ih i potpune kapitulacije pravnog poretka u Republici Hrvatskoj.

Štimcu na stol bacio čekić

Čabo se našao na udaru zakona i zbog napada na navijače Dinama u Dugopolju 2003. godine, a svojedobno je prestravio i Igora Štimca na tiskovnoj konferenciji u hotelu Park. Bacio mu je čekić na stol i kazao: "Hoćeš tući torcidu, udri sada mene."

Torcida se sinoć paljenjem svijeća oprostila od Čabe na sjeveru Poljuda. Nazvali su ga predvodnikom nove generacije i utemeljiteljem današnjeg Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara