Ubojstvo kraj Slavonskog Broda: Zaklao 63-godišnjeg cimera nakon svađe zbog televizije

Foto: Google Street View, Google Maps

NOĆAS oko 1 sat u mjestu Bebrina u okolici Slavonskog Broda došlo je do ubojstva 63-godišnjaka. Riječ je o krvavom sukobu dvojice podstanara, a osumnjičeni 55-godišnjak uhićen je na mjestu događaja.

Brodsko-posavska policija još utvrđuje okolnosti noćašnjeg ubojstva. 55-godišnjak je nožem ubio 63-godišnjaka s kojim je živio u privatnom smještaju za starije osobe, a neslužbeno se doznaje kako je ubojstvu prethodila svađa oko gledanja televizije.

Glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić izvijestila je kako se ubojstvo dogodilo oko 1 sat u noći unutar dvorišne zgrade, nakon svađe dvojice muškaraca uslijed koje je 55-godišnjak nožem nanio teške ozljede 63-godišnjaku od kojih je na mjestu umro.

Policija je osumnjičenog uhitila oko 1.40 sati na mjestu ubojstva, a nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdili razlozi i ostale činjenice vezane uz ovaj tragični događaj.

Prema svjedočenju mještana Bebrine, ubijeni muškarac je Vjeko Dežmarić iz Slavonskog Broda, a napadač Anto Barišić iz Zbjega. Obojica su do sad mirno živjeli u kući 45-godišnje žene koja je o njima i skrbila.

"Noćas, oko 1 sat, unutar dvorišne zgrade obiteljske kuće na području općine Bebrina, dogodilo se kazneno djelo ubojstva, na štetu muškarca čiju smrt su na mjestu događaja konstatirale mjerodavne službe.

U zajedničkoj suradnji policije i Županijskog državnog odvjetništva utvrđeno je, da je unutar dvorišne zgrade (vlasništvo 45-godišnjakinje) došlo do verbalnog sukoba dvojice podstanara, uslijed koje je 55-godišnjak nožem ozlijedio 63-godišnjaka, a koji je ja mjestu događaja preminuo.

U okviru obavljenog očevida izuzeto je sredstvo izvršenja kaznenog djela i ostali bitni tragovi. Policijski službenici su u 1.40 sati, uhitili 55-godišnjaka, te je u tijeku kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja važnih činjenica i okolnosti ovog događaja", stoji u izvješću PU brodsko-posavske.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara