Udruga "Zamisli" moli građane za pomoć: "Opljačkali su nas, i uplata od par kuna nama bi mnogo značila"

Udruga "Zamisli" moli građane za pomoć: "Opljačkali su nas, i uplata od par kuna nama bi mnogo značila"

Foto: Facebook

U NOĆI sa subote na nedjelju iz prostorija zagrebačke udruge "Zamisli", koja pomaže studentima s invaliditetom, ukradeno je nekoliko računala, monitora i druga skupocjena oprema neophodna za funkcioniranje udruge. Iz "Zamisli" su pozvali sve sugrađane koji mogu da pomognu.

"Dragi prijatelji, korisnici, članovi, volonteri i suradnici,

Nakon toliko lijepih stvari, život ne bi bio ŽIVOT da nas ne pljusne i zdrma, pa smo se tako suočili s hladnim tušem na početku radnog tjedna. Naočigled je sve izgledalo ok dok djelatnica nije pokušala otključati vrata koja su već bila oslobođena zasuna. Ulaskom smo shvatili da su nas posjetili nezvani gosti i poslužili se našim stvarima te su čak i odnijeli one koje su im se dopale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ostali smo bez pet prijenosnih računala na kojima smo uredno radili svakim danom osiguravajući podršku za 60 studenata s invaliditetom, dva monitora, prijenosni disk sa snimkama i fotografijama o radu Udruge, te profesionalna kamera koju smo imali na korištenju. Trenutno radimo u nemogućim uvjetima i trudimo se korisnicima osigurati svu potrebnu podršku. Iako su nam svi podaci odneseni, puno stvari i podataka još imamo u našem pamćenju, ali novac za novu opremu nemamo.

Pozivamo sve sugrađane koji nam žele pomoći da svojim donacijama na naš žiro račun 2484008 – 1103006621 kod Raiffeisenbank Austria d.d., pridonesu prikupljanju sredstava kojima planiramo nadoknaditi nastalu štetu.

Kad bi svi naši prijatelji uplatili 2,00 kuna na račun bilo bi dovoljno da nadoknadi materijalnu štetu proizašlu iz nemilog događaja koji nas zadesio. S obzirom da se nalazimo pred početkom ljetnog semestra i potrebe naših korisnika će se povećavati iz dana u dan jako nam je HITNO osigurati sredstva za novu opremu i nesmetani rad.

Hvala svima koji nam nesebično pomažu", pozvali su iz udruge Zamisli.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara