Umrežavanje poduzetnika: BNI Meridijan obilježio prvu godinu djelovanja, okuplja 33 člana

Umrežavanje poduzetnika: BNI Meridijan obilježio prvu godinu djelovanja, okuplja 33 člana
 Foto: BNI Meridijan
 
BNI Meridijan, hrvatski ogranak najveće svjetske organizacije za umrežavanje poduzetnika bilježi prvu godinu uspješnog i samostalnog djelovanja u Hrvatskoj.
 
Ova organizacija danas u Hrvatskoj broji 33 člana, koji su se tijekom zadnjih godinu dana djelovanja ogranka udvostručili te međusobno razmijenili ukupno 1.296 poslovnih preporuka, koje su rezultirale međusobnim generiranjem poslovnih prilika u ukupnoj vrijednosti većoj od 3,25 milijuna kuna, priopćili su iz BNI-a
 
Sastanke ogranka "BNI Meridijan" u Hrvatskoj posjetilo je 265 poduzetnika te su u međuvremenu započela s djelovanjem još 2 nova hrvatska ogranka. Također, održano je i 812 individualnih sastanaka među članovima ogranka "BNI Meridijan".
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Usmena predaja je najučinkovitiji način promocije"
 
Djelovanje BNI temelji se na filozofiji "Tko daje, taj i dobiva", tzv. "Giver’s gain®", koja se primjenjuje održavanjem redovitih tjednih sastanaka na kojima poduzetnici, članovi ogranka, grade međusobno povjerenje i osobno preporučuju jedan drugoga te tako dolaze do novih klijenata i poslovnih prilika.
 
"Usmena predaja je najstariji i najučinkovitiji način promocije posla, koji iziskuje izgradnju međusobnog povjerenja. BNI omogućava svojim članovima strukturiran pristup kod poslovnog umrežavanja i izgradnji kredibiliteta te sustavno pomaže na dobivanju novih poslova usmenom preporukom.“, ističe Dace Ulste, direktorica BNI Hrvatske.
 
Ciljevi djelovanja BNI organizacije također se odnose i na ukupno poboljšanje kvalitete hrvatskog poslovnog okruženja te stvaranja mogućnosti i okvira za efikasniju i kvalitetniju komunikaciju među poduzetnicima.
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara