Ured europarlamentarca Nikole Vuljanića od danas otvoren za prijem građana

Foto: Press fotografije

ZASTUPNIK u Europskom parlamentu Nikola Vuljanić otvorio je u Ilici 150 u Zagrebu svoj ured kojem će se već od danas građani moći obratiti s pitanjima, problemima, ali i prijedlozima i idejama. Ured će također organizirati niz edukacija na temu Europske unije te na taj način građanima približiti djelovanje europskih institucija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Laburist Vuljanić time nastavlja svoju dosadašnju praksu otvorene komunikacije s građanima koja je jedan od temelja laburističkih uvjerenja. Ured je službeno otvoren u petak, 30. kolovoza 2013. godine, konferencijom za novinare na kojoj je gospodin Vuljanić govorio o svom dosadašnjem i budućem radu u Europskom parlamentu te aktualnim političkim događajima. Tako europarlamentarac Vuljanić namjerava aktivno sudjelovati na predstojećim sjednicama vezanim uz bankarske sustave naglasivši: `Bankarska Europa je nešto protiv čega smo bili od samog početka`".

Prijem građana je od ponedjeljka do petka od 10 do 13 sati te srijedom od 17 do 19 sati. Uredu se građani također mogu obratiti na mail: eu-ured@laburisti.com ili na brojeve telefona 095 3890 801 i 095 3890 805", stoji u priopćenju pristiglom iz Vuljanićevog ureda.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara