Užas kod Clevelanda: 11-godišnjakinja optužena za ubojstvo nakon što je pretukla bebu

Užas kod Clevelanda: 11-godišnjakinja optužena za ubojstvo nakon što je pretukla bebu

Screenshot: Twitter

JEDANAESTOGODIŠNJA djevojčica iz američke savezne države Ohio optužena je za ubojstvo 2-godišnjakinje, objavila je jučer policijska postaja Wickliffe, iz grada kod Clevelanda, javlja Buzzfeed.

Majka 11-godišnjakinje čuvala je prošli četvrtak bebu svoje prijateljice, kako bi joj dala malo vremena da se odmori, jer osim nje ima još troje djece. Policiji je ispričala kako je zaspala na kauču s bebom pokraj sebe, a s druge strane joj je zaspala njezina vlastita 11-godišnja kći.

Sat vremena nakon toga njezina kći ju je probudila, a u ruci je držala 2-godišnjakinju, koja je u tom trenutku već izgledala pretučeno i imala je modrice po glavi. Žena je odmah pozvala hitnu pomoć koja je bebu prebacila u traumatologiju za djecu u Clevelandu, ali u petak je podlegla ozljedama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je nakon kriminalističkog istraživanja izjavila kako vjeruje da je 11-godišnjakinja odvela dijete u drugu prostoriju i pretukla ju. Obdukcija je pokazala i kako je beba zadobila teške traume po glavi i trupu.


Sudski vještak je kasnije za medije rekao kako do sada nisu još imali ovako malo dijete na optuženičkoj klupi. Rekao je i da 11-godišnjakinja, čiji se identitet ne objavljuje zbog njezine dobi, pokazuje žaljenje, ali kako ne vjeruje da je svjesna razmjera ove tragedije.

Jučer se pojavila pred sucem gdje je određeno da će ići na psihijatarsku procjenu. Ohio joj ne može suditi kao odrasloj osobi jer je mlađa od 14 godina, ali joj sud može odrediti da u popravnom domu za mlade bude zadržana do 21 godine života.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara