Veteranske udruge: "Branitelje se izbacuje da bi uselili povratnici koji su s agresorom napustili Hrvatsku"

Veteranske udruge: "Branitelje se izbacuje da bi uselili povratnici koji su s agresorom napustili Hrvatsku"

Foto: Arhiva

KOORDINACIJA braniteljskih udruga grada Zagreba, oštro se ograđuje od izjava pojedinih medija-portala te pojedinaca, a tiču se deložacija koje se u Republici Hrvatskoj provode na svakodnevnoj osnovi ističe se u njihovom priopćenju kojeg prenosimo u cijelosti.

Reagiramo kod deložacija

Naime, ako znamo da je nepovredivost doma zakonska i moralna obveza svake pravno uređene države, KBUGZ zgrožena je silnim i bešćutnim deložacijama u Lijepoj našoj. Svjedoci smo strašnih primjera u kojima za  vrijeme tih istih deložacija, policija, čitaj interventna policija, upotrebljava prekomjernu silu prema tim istim ljudima koji bi trebali biti zakonski zaštićeni kroz nepovredivost doma. Međutim, u Republici Hrvatskoj, imamo na čelu potpuno neosjetljivu i gotovo amoralnu vlast, koja štiti sebe, banke i naravno krupni kapital.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Napose nas iznenađuju prozivke kako KBUGZ-a ne reagira pri takvim deložacijama i kako ne surađujemo sa Živim zidom, a koji je uvijek nazočan pri deložacijama. Među članovima Živog zida su i djeca branitelja, među sudionicima pokušaja spriječavanja tih gnjusnih deložacija su i sami hrvatski branitelji, međutim nije nam nikada  bilo potrebno platiti oglas u javnim medijima kako branitelji sudjeluju u spriječavanjima tih deložacija.

S obzirom na informacije, a za koje nismo nigdje u javnosti mogli pročitati, da se u Dalmaciji i Zagori svakodnevno izbacuju iz stanova posebno hrvatski branitelji, kako bi se ti tada prazni stanovi mogli otkupiti i dati na korištenje onim istima koji se danas zovu povratnici, a koji su kao agresori napustili ovu istu Državu.

Crna, tužna i sramotna slika

KBUGZ-a sudjeluje i sudjelovati će, podržava i podržavati će svaki otpor prema nasilnim i protuzakonitim deložacijama, te samim time jasno dati do znanja da se zakoni ove zemlje moraju poštivati, ali primarno se mora poštivati nepovredivost ljudskog doma i dostojanstva. Surađujemo sa svima pa tako i sa Živim zidom, dakle sa svima koji ovu neizdrživu i sramotnu situaciju u Lijepoj našoj ne žele tolerirati.

Maliciozne izjave koje su upućene prema KBUGZ-a smatramo produktom komunističkih i bijednih vlastodržaca i njihovih pulena, a kojima je glavni i jedini cilj okaljati braniteljsku populaciju te ju na taj način razjediniti, što iz politikantskih gubitničkih pobuda, a što i zbog pojedinačnih osobnih interesa raznih kreatura koje se pokušavaju ili provući ili izvući...

To nije naš problem i smatramo kako je Hrvatska, ona prava istinska i domoljubna, sada jača i jedinstvenija nego ikada- tako je bilo i 91, tako je i sada, samo što je sada na snazi specijalni rat, ali ako smo razvalili topove onda ćemo razvaliti i male mišeke koji se kriju jedni za drugih sa figom u džepu.

Pred vratima malenog stana hrvatska mladost uzvikivala je “Svi za jednoga jedan za sve!” Zajedničkim snagama u svim svojim akcijama branitelji će promijeniti ovu crnu,
tužnu i sramotnu sliku u, i o Hrvatskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara