Visković protiv Keruma: Odbačena zamjenica tužila splitskog gradonačelnika Upravnom sudu

Visković protiv Keruma: Odbačena zamjenica tužila splitskog gradonačelnika Upravnom sudu

Foto: Joško Šupić/Cropix

ANĐELKA VISKOVIĆ, odbačena Kerumova zamjenica, podnijela je tužbu Upravnom sudu kako bi pokušala osporiti zaključak splitskog gradonačelnika kojim su joj oduzete sve ovlasti prije tri mjeseca.

Anđelkin put: Tri godine čekala da Kerum d.o.o. propadne, a muž ostane bez posla

Kerum je to učinio jer je Visković otvorena počela govoriti o nesposobnom gradonačelniku koji je zapostavio svoj posao. Upravo je fantastično što je za to trebalo čekati tri godine i da Kerum d.o.o. propadne te da Anđelkin muž, direktor maloprodaje, izgubi posao.

Visković je medijima otkrila kako unatoč svemu i dalje dolazi na posao te radi na započetim projektima. Neke bi ovih dana navodno trebala i predstaviti, no nije najjasnije što i kako. 

Ispada tako da u Banovini postoje dvije vlasti. Ona službena Kerumova, koju reprezentira zamjenik Jure Šundov te ona neslužbena - Anđelkina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fingirana svađa?

Visković i dalje fura svoju priču osamljene heroine koja se bori protiv nepotističke vladavine Željka Keruma, što je mnogima i dalje van svake pameti budući da je pune tri godine bila stožerni dio HGS-ovog tima.

Postoje čak razmišljanja da se radi o fingiranoj svađi, smišljenoj Kerumovoj izlaznoj strategiji koja bi mu omogućila da zapravo dobije još jedan mandat i još četiri godine grabi u gradsku blagajnu...

Od SDP-a do HDZ-a 

U zadnja dva mjeseca gotovo da nema političke opcije s kojom nije razgovarala. Anđelka je izredala SDP, HSS, don Ivana Grubišića da bi se naposljetku skrasila kao izgledni kandidat Tomislava Karamarka za gradonačelnicu Splita. Kako smo već pisali, od toga se kosa na glavi diže gotovo pa svim splitskim HDZ-ovcima, osim Pašalićevcima koji je guraju iz nepoznatih razloga.

Do izbora je ostalo pet mjeseci, nije isključeno da Anđelka u slučaju lošeg raspleta s HDZ-om, potraži novo utočište...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara