Vlahušić poziva svjetske prvake: "Dođite na odmor u hotelu s pet zvjezdica, mi ćemo sve platiti"

Foto: FaH

ANDRO VLAHUŠIĆ, gradonačelnik Dubrovnika, čestitao je Njemačkoj na osvajanju naslova svjetskog nogometnog prvaka. Njemačke reprezentativce također je pozvao da se nakon prvenstva dođu odmarati u Dubrovnik o trošku gradskih vlasti.

"Čast nam je uputiti Vam poziv da budete naši gosti i osjetite gostoprimstvo i neponovljivu atmosferu Dubrovnika", napisali su Vlahušić i direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika Romana Vlašić u čestitki koju su poslali Njemačkom nogometnom savezu.

U čestitki nije bilo naglašeno tko bi trebao snositi troškove lješkarenja njemačkih reprezentativaca u Hrvatskoj, ali da ih namjerava počastiti ako dođu Vlahušić je jasno dao do znanja na Summitu 100 u Cavtatu.

"Pozivamo cijeli njemački tim, igrače i stručni stožer, da dođu u Dubrovnik i u gradu provedu tjedan dana u hotelu s pet zvjezdica o našem trošku", kazao je Vlahušić.

Što će Nijemci reći o ovom pozivu, tek treba vidjeti. Za sada je sigurno da u Dubrovnik dolazi samo njemačka kancelarka Angela Merkel, koja će sutra u Kneževom dvoru s regionalnim političkim liderima razgovarati o međudržavnoj suradnji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara