"Vratimo malom Teu osmijeh na lice": Teo ima četiri godine i bori se s karcinomom

"Vratimo malom Teu osmijeh na lice": Teo ima četiri godine i bori se s karcinomom

Foto: Facebook

NAKON velikog uspjeha humanitarne akcije za teško bolesnu djevojčicu Noru Šitum, koja je zahvaljujući pomoći dobrih ljudi otputovala u SAD na iznimno skupu terapiju, "humanitarna lavina" ne staje. Na Facebooku je otvorena stranica podrške malenom dječaku Teu Joviću iz Donjeg Miholjca, koji je obolio od karcinoma.

"Slobodni smo Vam se obratiti i zamoliti Vas za pomoć u ime obitelji Jović iz Donjeg Miholjca, čije je dijete, četverogodišnji Teo, obolio od karcinoma jetre. Karcinom se proširio i na koštanu srž. Dijete je smješteno na KBC-u Rebro u Zagrebu, gdje prima kemoterapiju, a sa njime su i njegovi roditelji, otac Zlatan i majka Mirela, koja je u četvrtom mjesecu trudnoće. Roditelji su smješteni privatno i svaki trenutak provode sa svojim djetetom. Teova bolest je dovela obitelj u tešku financijsku situaciju, pa Vas ovim putem molimo da, ukoliko ste u mogućnosti, pomognete ovoj obitelji u podmirivanju troškova liječenja i njihovog smještaja u Zagrebu. Učinimo što možemo da Teo pobijedi ovu tešku bolest i da mu se vrati osmijeh na lice. Pomozimo roditeljima da nađu prikladan smještaj, što je osobito važno za majku Mirelu, kako bi i dalje mogli biti uz svoje dijete, tješiti ga i bodriti. Svaka, pa i najmanja pomoć, je dobro došla! U ime obitelji Jović unaprijed zahvaljujemo!", navedeno je na Facebook stranici "Vratimo malom Teu osmijeh na lice".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svi oni koji žele pomoći obitelji malenog Tea mogu to učiniti uplatom na žiro račun:
Teo Jović - Hypo banka 2500009-3104174668
IBAN HR75 25000093104174668


Za Tea je 25. veljače organiziran i humanitarni koncert "Pjesmom za Tea" koji će se 25. veljače održati u sportskoj dvorani u Donjem Miholjcu. Cijena ulaznica je 10 kuna.

Ako i vi znate neko bolesno dijete kojemu je potrebna pomoć javite nam Vašu priču na desk@index.hr.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara