Vrijeme je odabira fakulteta: Odaberi američko obrazovanje uz vrijednu stipendiju!

Vrijeme je odabira fakulteta: Odaberi američko obrazovanje uz vrijednu stipendiju!

Foto: PR foto

IMAŠ priliku studirati na renomiranom američkom koledžu RIT Croatia koji je raspisao natječaj za dodjelu stipendija čiji fond iznosi više od 2,6 milijuna kn. Ispuni PRIJAVNI OBRAZAC i prijavi se odmah!

Autentično američko obrazovanje dostupno je u Hrvatskoj kroz studije RIT Croatia. RIT Croatia je dio renomiranog sveučilišta RIT iz države New York koji je osnovan daleke 1829. godine. Za sve koje zanima sveučilište s više od 18,000 studenata, 230 studija i kampusima u Americi, Europi i Ujedinjenim Arapskim Emiratima – posjetite www.rit.edu.

Zašto odabrati RIT Croatia? Pogledaj zanimljiv VIDEO.



U Hrvatskoj je ovo sveučilište prisutno kroz kampuse u Dubrovniku i Zagrebu gdje studentima nudi svjetski priznate američke visokoobrazovne studije. Studirati možeš:

  • Međunarodno poslovanje - preporučljivo svima koji se vide u marketingu, menadžmentu, financijama.
  • Informacijske tehnologije – namijenjeno ljubiteljima kodova i programiranja. Upiši IT studij RIT-a, jednog od tehnološki najnaprednijih sveučilišta u svijetu.
  • Service Management – za one koji razmišljaju o hotelijerstvu, ugostiteljstvu ili općenito, uslužnom sektoru. Ovaj se studij fokusira i na poduzetništvo te je namijenjen i onima koji žele pokrenuti svoje poslovanje

Studenti iz Hrvatske i cijelog svijeta, američki i europski profesori s bogatim akademskim i profesionalnim iskustvom, praksa u Americi ili Dubaiju, američka i hrvatska diploma, izrazito visok postotak zapošljavanja diplomanata… I još možeš dobiti stipendiju za željeni studij! Ovo su tek neke prednosti studiranja na jedinom američkom koledžu u Hrvatskoj.

Pogledaj što o studiranju na RIT Croatia govore naši studenti.

Fond stipendija veći od 2,6 milijuna kuna! Požuri, rok za prijavu ističe 15.2.!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
RIT Croatia već godinama pomaže studentima da uz nepovratne stipendije  studiraju na tom uglednom američkom koledžu.  Prošle godine više od 60% studenta upisalo je studij s nekim oblikom financijske potpore. Sredstva pokrivaju 10% - 50% školarine i iskoristiva su za upis na stručne preddiplomske studije. Kriteriji za odabir su dosadašnja akademska postignuća, financijske potrebe i motivacija za studiranje na RIT Croatia.

Evo što student Josip Šuta kaže o stipendijama: „Proces za ostvarivanje prava na financijsku potporu bio je brz i jednostavan. Ispunio sam obrazac za prijavu, napisao motivacijski esej i predočio svjedodžbe iz srednje škole. Slijedio je ugodan motivacijski razgovor s osobljem studija. Na moje veliko zadovoljstvo, zadovoljio sam sve uvjete i dobio financijsku potporu. Nedugo nakon toga ostvario sam pravo i na dodatna financijska sredstva, što mi je značajno olakšalo financiranje studija.“

VAŽNO!!

Kandidati koji se prijave do 15. veljače 2015. imaju prednost prilikom odluke o dodjeli financijske potpore na temelju potreba. Rezultati će biti objavljeni 15. ožujka 2015.
Ako si odlikaš ili odlikašica, automatski ostvaruješ pravo na stipendiju u iznosu od čak 4000 €.

Prijavite se na vrijeme putem OBRASCA ZA PRIJAVU 

Za više informacija obratite se Odjelu za upise na email: admissions@croatia.rit.edu - tel: + 385 (0) 20 433 000 ili posjetite link
STIPENDIJE

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?