Vukovarski gradonačelnik: Moja supruga je moj heroj, napad na nju je nešto najstrašnije što mi se u životu dogodilo

Vukovarski gradonačelnik: Moja supruga je moj heroj, napad na nju je nešto najstrašnije što mi se u životu dogodilo

Screenshot: HRT

VUKOVARSKI gradonačelnik Željko Sabo, čija je supruga napadnuta prije desetak dana, gostovao je u emisiji "Nedjeljom u dva" Aleksandra Stankovića gdje je komentirao kako se osjeća danas te potvrdio da ima podršku obitelji i da ostaje u politici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Nisam mislio da će se tako nešto dogoditi. Postoji neka sportska igra u kojoj je dozvoljeno udaranje do pasa, ali ispod pasa sudac prekida borbu ili kažnjava onoga tko prekrši pravilo, očito da će taj sudac biti građani Vukovara i građani koji biraju određene ljude. Ali ovo što mi se desilo stvarno je izazvalo u meni osjećaj kao da sam se vratio u rat. Bilo je to nešto najstrašnije što mi se moglo dogoditi u životu.", priča Sabo.

Na Stankovićev upit je li se pokolebao, Sabo odgovara: "Mogu reći da čovjek svašta radi u životu, trebamo li se boriti za zlo ili dobro, ponekad moramo podnijeti žrtvu. Moja supruga je stvarno herojski prihvatila i podnijela sve to, ali je bilo zaista strašno. Još uvijek se navikavamo na cijeli ovaj događaj. Hvala svim Vukovarcima, prijateljima, koji su mi dali potporu. A moja poruka, u dogovoru s obitelji je da ostajem. Ostajem ustrajan u svom poslu. Ovo je dokaz da se u Vukovaru radi častan i dobar posao".

"Moja supruga, koja je moj heroj, i ja danas razmišljamo, kao da bismo željeli tim osobama reći - Hvala što niste bili grublji... U svemu tome zlu  mi pronalazimo nešto dobro, neki ljudi govore da sam ja sam to inscenirao, želim im reći - Ne dao im Bog da se to njima dogodi...", poručuje Sabo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara