WND: "Socijalni rat razdire Hrvatsku, a sve zbog mrtvog seksologa Kinseyja i posjeta Judith Reisman"

Foto: Admir Buljubašić/Cropix

"SOCIJALNI građanski rat rastrga kutak Europe koji je prethodno preživio komunistički režim i iz forme rata i nasilja prerastao u demokratsku državu, a sve zbog mrtvog seksologa koji je većinu svojih istraživanja temeljio na mišljenjima pedofila", piše WND, naglašavajući kako su problemi u Hrvatskoj oko uvođenja zdravstvenog odgoja u škole dosegli internacionalnu razinu nakon posjeta dr. Judith Reisman.

WND podsjeća kako je Reisman, zbog navodno uvredljivih članaka, odlučila podići tužbe protiv pojedinih medija u Hrvatskoj, jer su je nazivali "hodajućom sprdnjom". Podsjećaju i kako je "glavni uzrok problemima" nametanje zdravstvenog odgoja temeljenog na istraživanjima Kinseyja od strane hrvatske Vlade.

Reisman je za WND još jednom ponovila optužbe da Aleksandar Štulhofer, jedan od autora kurikuluma, surađuje s nekoliko pedofila te je usko povezan s radom instituta koji nosi Kinseyevo ime. WND podsjeća i na slučaj Karoline Vidović Krišto, čija je emisija "Slika Hrvatske" ukinuta nakon, u najmanju ruku, pristranog obrađivanja teme uvođenja zdravstvenog odgoja u škole.

Pišući o samom posjetu Judith Reisman Hrvatskoj, WND se osvrće na "nepristojno ponašanje" dekana FPZG-a Nenada Zakošeka, koji je stao u obranu studenata nakon što je Reisman pretjerala sa svojim komentarima. Reisman je za WND izjavila kako je vlasnik nekih medija koji su pisali protiv nje ujedno i vlasnik Playboya u Hrvatskoj. Radi se o EPH-u, kaže Reisman, koji također izdaje Jutarnji list i Slobodnu Dalmaciju. Reisman također tvrdi da su joj vlasti branile da govori sve što je željela reći, ali da je ostatak građana bio oduševljen njezinim predavanjima.

"Nisam mogla nikamo doći bez da mi se barem jedna osoba ne ispriča za ponašanje tih huligana", kazala je Reisman, očito aludirajući na incidente u HND-u i tijekom gostovanja na FFZG-u.

WND se također dodatno osvrće na zdravstveni odgoj u Hrvatskoj, tvrdeći da se djeci već u šestom razredu pokušava nametnuti pornografija, a da vježbe "dodirivanja" počinju već u trećem razredu osnovne škole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara