Zadarski shopping centar pod vodom: Intervenirali vatrogasci, ali i ronioci!

Zadarski shopping centar pod vodom: Intervenirali vatrogasci, ali i ronioci!

Foto: Jure Mišković/Cropix

NAKON što je jutros zatvoren zbog poplave potoka Ričine, na intervenciju u zadarski trgovački centar Supernova stigli su i ronioci te vatrogasci JVP Zadar.

Poplavljeno je parkiralište, a nabujala voda prodrla je i u trafostanicu zbog čega je isključena električna energija. Na dubini od oko dva i pol metra intervencija ispumpavanja vode i dalje je u tijeku, a centar će biti zatvoren cijeli dan, kaže voditeljica centra Iva Surić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Od jutarnjih sati ovdje u Supernova centru imamo problem s izlijevanjem potoka Ričina koji se nakon 8 sati počeo prelijevati i stvorio probleme na dostavnoj rampi i cesti, ali i u tehničkim prostorijama. Iz sigurnosnih razloga morali smo isključiti električnu energiju kako ne bi doveli u opasnost djelatnike i posjetitelje. Centar je bio zatvoren cijeli dan", rekla je Surić.

Surić je istaknula kako vjeruje da se problem riješiti danas tijekom dana, pa bi centar sutra mogao otvoriti svoja vrata.

"Vjerujemo kako ćemo tijekom dana uspjeti sve sanirati. Službe su na terenu; od vatrogasaca do Hrvatskih voda i pokušavaju čim prije zaustaviti istjecanje vode iz Ričine. Vjerujemo da će naš centar sutra biti otvoren", zaključuje Surić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara