Zaposlenici su doveli i djecu kako bi spriječili inspekciju: Kafić u Vinkovcima ipak privremeno zatvoren

Zaposlenici su doveli i djecu kako bi spriječili inspekciju: Kafić u Vinkovcima ipak privremeno zatvoren

Foto: HRT

ZBOG kršenja Zakona o fiskalizaciji prometa gotovinom, djelatnici Porezne uprave danas su ipak privremeno zabranili rad kafiću u hotelu "Kunjevci" nedaleko od Vinkovaca. Kako bi spriječili privremeno zatvaranje i privremeni gubitak radnih mjesta, zaposlenici su u hotel doveli i svoju djecu. Unatoč tomu, provedena je privremena zabrana rada tom kafiću, uz nazočnost policije i Centra za socijalnu skrb, javlja HRT.

Podsjetimo, djelatnici odmorišta u šumi Kunjevci nisu jučer dozvolili inspektorima da zatvore njihovo radno mjesto. Tvrde da su optužbe za kršenje zakona protiv njihovog objekta lažne. Drama je trajala dva sata, nakon čega su inspektori bez riječi napustili odmorište.

Zajedno s njima otišla je i policija, nakon čega su se radnici vratili svom poslu. Problem je nastao zbog računa kojeg konobar navodno prije tri dana nije izdao jednom od poreznih inspektora koji je došao u "špijunsku misiju". No, konobar Zvonko Nikolić tvrdi suprotno.

"Evo, tu je račun koji je inspektor dobio i postoje svi podaci o izdavanju računa. Vidi se da je inspektor popio kavu, nes-cappuccino i pelinkovac", kaže Zvonko.

"Račun je uredno dan, naplaćen, fiskaliziran, vjerojatno je u tome problem", tvrdi vlasnica objekta Silvana Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 

  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara