Zatvorenik prijetio svim sucima, njihovoj djeci, unučadi, prijateljima i građanima Varaždina

Zatvorenik prijetio svim sucima, njihovoj djeci, unučadi, prijateljima i građanima Varaždina

Screenshot: DORH-Varaždin/Google Street View

MUŠKARCA koji je iz jedne kaznionice revoltiran ponašanjem sudaca slao na njihove adrese prijeteća pisma našao se na meti varaždinskog Općinskog državnog odvjetništva koje je protiv njega podiglo optužnicu zbog čega je suočen s novom zatvorskom kaznom.

Muškarca se tereti da je slao prijeteća pisma od lipnja 2013. do ožujka 2014., revoltiran postupanjem sudaca dvaju sudova u predmetima u kojima su on ili njegova majka bili stranke u postupku, dok je za tužiteljicu rekao da ju treba ubiti.

U pismu koje je poslao predsjedniku jednog suda okrivljenik je prema sumnjama tužiteljstva naveo je da će se osvetiti svim sucima, njihovoj djeci, unučadi, prijateljima i svim građanima tog grada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tereti ga se i da je revoltiran načinom postupanja sutkinje drugog suda u kaznenom predmetu protiv njega, napisao i poslao sutkinji podnesak navevši da pravda sigurno stiže za nju i da povijest piše pobjednik kad izađe na slobodu.

Revoltiran postupanjem zamjenice državne odvjetnice navodno je rekao da ju treba ubiti, a njezinu djecu staviti u invalidska kolica.

Za prijetnju prema službenoj osobi predviđena je zatvorska kazna od šest mjeseci do pet godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara