Zbog ljubomore zadavio suprugu pa se objesio

Zbog ljubomore zadavio suprugu pa se objesio

Foto: Mateo Sardelin/www.glasistre.hr

POREČKA policija pronašla je jučer u 22.20 sati dva tijela u stanu u naselju Mušalež. Pronađena su tijela muške i ženske osobe, a kako javlja Glas Istre 68-godišnji Ivo Juričević ubio je svoju godinu dana mlađu suprugu Zorku.

Nakon provedenog očevida i obdukcije, policija je potvrdila da se Ivo objesio u stanu, ali tek nakon što je ugušio svoju suprugu, na čijem su tijelu pronađeni tragovi nasilja.

Glasnogovornica PU istarske je potvrdila Hini da je policija dojavu zaprimila od susjeda koji su, zabrinuti da se u stanu nešto dogodilo, pozvali policiju pa su sinoć vatrogasci zajedno s djelatnicima policije nasilno ušli u stan i zatekli mrtve supružnike.

Prema neslužbenim informacijama, Zorka je krajem siječnja ove godine pravomoćno osuđena na pazinskom Općinskom sudu radi kaznenog djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela. Krivom je proglašena zato što je u rujnu prošle godine lažno prijavila silovanje.

Glas Istre neslužbeno je doznao da je Zorka imala velike probleme sa suprugom koji je navodno bio jako ljubomoran. Pretpostavlja se stoga da su pravomoćna presuda protiv Zorke i ljubomora njenog supruga bili okidač za ubojstvo i samoubojstvo u Musaležu.

U Istri još dvoje mrtvih

Regional Express javlja kako su tijekom jučerašnjeg dana pronađene još dvije mrtve osobe na području Istre. U 17.03 sati u Labinu je nakon otvaranja stana od strane JVP-a Labin pronađeno mrtvo tijelo muške osobe, a u Žminju je, nešto kasnije, u 20.20 sati u selu Vadediji nakon otvaranja stana od strane JVP-a Rovinj pronađeno mrtvo tijelo ženske osobe. U oba slučaja radi se o prirodnoj smrti starijih osoba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara