Zbog razminiranja se povremeno zatvara županijska cesta na dionici Dabar - Laktac

Zbog razminiranja se povremeno zatvara županijska cesta na dionici Dabar - Laktac

Foto: FAH

OD 4 SATA Krčki most je otvoren za sav promet, a od 5 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Bosiljevo 1 otvorena je za sve skupina vozila, nakon ukidanja zimskih uvjeta, izvijestio je jutros Hrvatski Autoklub.

Zimski su uvjeti i zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na pojedinim državnim i županijskim cestama u Gorskom kotaru, uključujući staru cestu kroz Gorski kotar DC3 Kikovica-Zdihovo. Jak vjetar puše na autocesti A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići te na A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zbog bure, na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Novog Vinodololskog i Senja još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II.skupina).

Od 8 do 16 sati ograničena vožnja po cesti Dabar-Laktac, zbog razminiranja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U većem su dijelu Hrvatske kolnici mokri i skliski od kiše, a na cestama u gorju povećana je opasnost od odrona.

Od 8 do 16 sati povremeno se zatvara županijska cesta ŽC6082 na dionici Dabar-Laktac, zbog razminiranja. Vozila će biti propuštana svakog punog sata po 15 minuta.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. U prekidu su katamaranske linije Vis-Split, Jelsa-Bol-Split, Ubli-Vela-Hvar-Split i Korčula-Hvar-Split.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara