Zmajlović: Životopis je napisao moj prijatelj, sve što u njemu piše je istina

Zmajlović: Životopis je napisao moj prijatelj, sve što u njemu piše je istina

Foto: Goran Mehkek: Cropix

NEPOSREDNO uoči sjednice Glavnog odbora SDP-a novoizabrani ministar zaštite okoliša i prirode, Mihael Zmajlović, potvrdio je kako će prvi potezi njegovog ministarstva biti oni koji su u najvećem interesu javnosti, a to je stajalište ministarstva oko pitanja hidroelektrane Ombla i termoelektrane Plomin 3.

"Okupit ćemo sve stručnjake i znanje, i mislim da će se problemi vrlo brzo početi rješavati u interesu razvoja, koje podrazumijeva i zaštitu okoliša. Ovi problemi možda nisu prioritet Ministarstva, ali prema interesu javnosti jesu prioritet", izjavio je Zmajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o svom životopisu, koji je u posljednjih nekoliko dana bio glavna tema razgovora, Zmajlović odgovara kako se ne radi o poslovnom životopisu te da ne zna kako se on našao na internetu. Ipak, zaključio je da se oko "spornog" životopisa ne bi trebala dizati tolika buka, budući da u njemu ne piše ništa što nije istinito. Podsjetimo, životopis prepun zanimljivih detalja iz njegovog osobnog života povučen je s interneta te zamijenjen novim.

"To je životopis koji je pisao moj prijatelj iz ranog djetinjstva koji me dobro poznaje, a zašto je taj životopis završio na internet stranicama Vlade pitajte one koji održavaju njihovu stranicu", rekao je Zmajlović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara