Zoran Erceg: Započeo je otvoreni terorizam na zagrebačkim ulicama

Zoran Erceg: Započeo je otvoreni terorizam na zagrebačkim ulicama

Foto: Hina

ZORAN ERCEG, splitski fotograf, aktivist, humanitarac i 80-postotni ratni invalid koji uživa pohvale i pokude zbog otvorenog protivljenja protudržavnom djelovanju šatoraša iz Savske na svom Facebook profilu ocjenjuje da je počeo "otvoreni terorizam na zagrebačkim ulicama" i pozvao nadležne da zaštite ustavnopravni poredak RH.

> Upoznajte Zorana Ercega, branitelja koji se javno suprotstavio teroru šatordžija

"Branitelji koji prosvjeduju u Savskoj u dva su navrata sinoć između 22.28 i 23 sata zaustavili promet Savskom cestom ispred kućnog broja 66. Obzirom da su prosvjednici na kolnik iznijeli tri plinske boce pozivam policiju i Državno odvjetništvo da poduzme korake zbog osnovane sumnje da je počinjeno teško kazneno djelo protiv opće sigurnosti dovođenjem u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu građana grada Zagreba," napisao je Erceg i podsjetio da su "prijetnje plinskim bocama na hrvatskim prometnicama bilo sredstvo teroristima prije otvorene oružane pobune protiv Republike Hrvatske."

Rušenje ustavno-pravnog poretka RH

"Ministre Ostojiću, teroriziranje građana traje već 6 mjeseci. Odmetnuti branitelji mjesecima najavljuju vojno-terorističke aktivnosti usmjerene na rušenje ustavno-pravnog poretka Republike Hrvatske. Napadom na službene osobe-policajce, iznošenjem plinskih boca na zagrebačku glavnu gradsku prometnicu na kojoj su blokirali promet terorizam je prestao biti verbalna prijetnja već stvarna opasnost koja unosi strah i nesigurnost među građane," napisao je Erceg i upozorio na teške manipulacije ugroženom braniteljskom populacijom. 

> Šatoraši plinskim bocama par sati blokirali Savsku, prijetili da će ih raznijeti

"Terorističkim akcijama teško se manipulira ugroženom braniteljskom populacijom što je dovelo do najave samoubojstva jedne osobe bacanjem sa krova. Ukoliko je ta osoba tu radnju samostalno izvela potrebno ju je izolirati od terorista te odvesti na psihijatrijsko vještačenje.

Ukoliko je taj potencijalni samoubojica nagovoren od organizatora terorističkih aktivnosti ja Vas molim, poštovani ministre, da zaštitite psihički labilne branitelje od opasnog djelovanja i utjecaja organizatora ovih terorističkih aktivnosti u Zagrebu," apelirao je branitelj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara