Agrokor demantirao Ramljaka: "Radnici nisu svojim novcem kupili kvasac za Konzum"

Agrokor demantirao Ramljaka: "Radnici nisu svojim novcem kupili kvasac za Konzum"

Foto: FAH

NAKON što se izvanredni povjerenik za Agrokor Ante Ramljak danas posebno zahvalio radnicima Konzuma koji su, kako je kazao, ''sami skupili sredstva i ispekli kruh'', stigla je i hitra reakcija iz Agrokora.

> BIZARNO Ramljak zahvalio radnicima koji su svojim novcem kupili kvasac da bi pekli kruh za Konzum

Iz koncerna su pojasnili da radnici kvasac za kruh nisu kupili svojim novcem, već novcem od firme, ali su se organizirali kako bi kvasac kupili na drugim mjestima, jer u to vrijeme dobavljači nisu isporučivali robu.

Podsjetimo, Ramljak je radnike pohvalio zbog "lojalnosti".

''Bio sam u Konzumu na Radničkoj da vidim kako se sada puni roba na police Konzuma i mislim da kad uđete u Konzum i vidite meso, ribu, voće i povrće da je to vratilo vjeru i zaposlenicima i ljudima koji su naši stalni kupci. A drugi je razlog bio jer sam se htio zahvaliti ljudima koji su, kad su ostali bez kvasca, sami skupili sredstva i ispekli kruh tamo gdje se peče - to je gesta lojalnosti i ovim putem im zahvaljujem na tome. Oni su tražili da budu informirani o tome što se radilo zadnjih dana i što se očekuje narednih dana. Nismo dotakli temu plaća'', kazao je danas Ramljak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara