Akcija "kupujmo hrvatsko" u petak u Karlovcu

AKCIJA Hrvatske gospodarske komore "Kupujmo hrvatsko" održat će se u Karlovcu u petak na Trgu Matije Gupca od 10 do 14 sati, najavila je danas karlovačka županijska gospodarska komora.

Jedanaest poduzeća Karlovačke županije i 57 poduzeća iz drugih hrvatskih županija prodavat će po promotivnim cijenama svoje proizvode sa znakom "hrvatska kvaliteta" i "izvorno hrvatsko".

Županijska komora Karlovac za 40-ak karlovačkih tvrtaka organizirat će seminar o načinu i preduvjetima za stjecanje prava na korištenje tih znakova, rečeno je danas na tiskovnoj konferenciji u Županijskoj komori Karlovac.

Cilj je akcije, koja je tijekom svibnja već održana u pet gradova diljem Hrvatske, a tijekom ljeta provest će se u još 16 gradova, da se ojačaju gospodarske aktivnosti u Hrvatskoj i sačuvaju radna mjesta, rekao je predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetio je da je u posljednjih devet godina uvoz u Hrvatskoj udvostručen, a izvoz je u istom razdoblju porastao za samo 11 posto.

Robu poznatih hrvatskih proizvođača po proizvođačkim će cijenama prodavati mnoštvo estradnih zvijezda i osoba iz javnog života, a voditelji će biti Ivica Zadro i Darko Janeš.

(Hina) vhor ln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara