Algebra slavi 20. rođendan: Iskoristite 25% popusta na upis u najtraženije programe obrazovanja!

Algebra slavi 20. rođendan: Iskoristite 25% popusta na upis u najtraženije programe obrazovanja!

Foto: Algebra

U OŽUJKU Algebra slavi punih 20 godina rada, tijekom kojih je više od 120 tisuća pojedinaca pohađalo neku vrstu edukacije. Svima onima koji su tijekom 2 desetljeća prepoznali kvalitetu i predanost onome što rad, ali i onima koji će tek doći njihove edukacije, Algebra daruje 25% popusta za upis u najtraženije programe obrazovanja.

Promjena karijere, želja za promaknućem te osobnim razvojem i usavršavanjem glavna su motivacija zbog koje sve više ljudi odlučuje dodatno ulagati u znanje i obrazovanje. Studije pokazuju da  poznavanje nekog dodatnog područja, primjerice poznavanje digitalnog marketinga uz onaj klasični, znatno povećava šanse za promaknućem i većom plaćom.

Neki od programa obrazovanja za koje možete ostvariti značajan popust od 25% su, primjerice, programi iz područja razvoja aplikacija, dizajna, informacijskih tehnologija, marketinga (uključujući i internetski marketing), pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova ili, primjerice, osnove informatike. Akcija se odnosi na predavanja u učionici, ali i na online uživo nastavu, te vrijedi za upis u programe u Algebra centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku i Varaždinu.

U ponudi su i programi vezani uz knjigovodstvo i razne specijalističke akademije koje će vas pripremiti za polaganje certifikacijskih ispita, poput onih Microsofta i Red Hata. Još su i neki drugi programi, poput ECDL obrazovanja i osnovnih informatičkih znanja, na rođendanskom popustu od 10 posto.

"Posljednja anketa koju smo proveli među polaznicima naših programa obrazovanja pokazala je da je 58 posto polaznika koji su pohađali seminare obrazovanja s namjerom napredovanja u karijeri unutar nekoliko mjeseci i uspjelo u tome, što pokazuje da poslodavci vrednuju ovako stečena znanja i želju za kontinuiranim obrazovanjem. Kroz ovu rođendansku akciju želimo se zahvaliti svima koji su dosad iskazali povjerenje Algebri, ali i motivirati nove polaznike da razmotre edukaciju kao siguran put prema naprijed u svojoj karijeri", naglašava Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Iskoristite rođendansku akciju, pronađite ono što volite i postanite izvrsni u tome; u Algebri!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?