Američka učiteljica silovala 10-godišnjaka i njegovog brata

BIVŠA učiteljica u Tacomi, gradu u američkoj saveznoj državi Washington, osuđena je za otmicu i silovanje svog 10-godišnjeg učenika i njegovog 15-godišnjeg brata.

Jennifer Leigh Rice otela je svog bivšeg 10-godišnjeg učenika iz njegove kuće u Tacomi, odvezla ga na parkiralište udaljeno oko 160 kilometara i tamo se seksala s njim. Taj se događaj odvio u kolovozu 2007., a mjesec dana prije imala je seksualne odnose i s dječakovim 15-godišnjim bratom.

33-godišnja Rice osuđena je po četiri točke otmice i zlostavljanja maloljetnika, a prijeti joj 25 godina u zatvoru. Kazna će se odrediti u lipnju, do kada će bivša učiteljica ostati u pritvoru.

Otac otetog i zlostavljanog dječaka rekao je kako je Rice poklanjala pretjerano veliku količinu pažnje, dolazila kod njih kući da bi s dječakom gledala TV, vodila ga u grad i neprestano komunicirala s njim preko mobitela i interneta sve do srpnja 2007., kad joj je otac zabranio dalnje kontakte.

Povijest seksualnih susreta

Sama Rice priznala je istražiteljima nakon svog uhićenja kako je s 10-godišnjim dječakom imala seksualne odnose još četiri ili pet puta, a jednom mu se čak uvukla u sobu dok su mu roditelji spavali. 

O odnosima s drugim dječakom nisu dani nikakvi podaci, osim da nije bio učenik pohotne Rice.

Rice je, po pisanjima lokalnih medija, radila u osnovnoj školi svoje žrtve u razdoblju između 2005. i 2006. godine. U razdoblju između 1998. i 1999. godine radila je na jednoj srednjoj školi. S oba je posla otpuštena zbog neprimjerenog ponašanja i pretjeranog druženja s učenicima, a ne zna se čime se bavila u vremenu između dva učiteljska posla.

F.M.
Foto: crimerant.com
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara