Amerikanac ubio svoju ženu i četvero djece, tjednima u kući držao njihova tijela

Amerikanac ubio svoju ženu i četvero djece, tjednima u kući držao njihova tijela
Foto: Marion County Sheriff's Office

MUŠKARAC s Floride navodno je ubio svoju ženu i četvero djece, a potom njihova tijela nekoliko tjedana čuvao u svojoj kući i u svom kombiju prije nego što ih je prevezao u Georgiju, priopćio je šerif okruga Marion, a prenosi CNN.

Casei Jones (32) i njezina djeca u dobi od 1 do 10 godina posljednji su put viđeni prije otprilike šest tjedana. Jonesina obitelj kontaktirala je policiju u subotu navečer i prijavila ih kao nestale te je odmah pokrenuta istraga.

Policija osjetila neugodan miris

Dan kasnije, Michael Wayne Jones (38), suprug i otac nestale žene i djece, imao je prometnu nesreću na jugoistoku Georgije. Policija, koja je došla na mjesto događaja, osjetila je kako iz kombija dolazi "neugodan miris". Ubrzo su unutar vozila našli tijelo Casei Jones.

"Vjerojatno mi želite staviti lisice", rekao je Jones policiji i odveo ih u okrug Charlton, gdje su pronađeni posmrtni ostaci četvero djece.

"Ovaj slučaj mi kao ocu slama srce“

Iz Ureda šerifa okruga Marion priopćili su kako dječja tijela nisu službeno identificirana, ali da "policija vjeruje kako se radi o posmrtnim ostacima četvero nestale djece": Aiyana Jones (1), Mercalli Jones (2), Preston Bowers (5) i Cameron Bowers (10)

"Smatramo da je Michael Wayne Jones ubio žrtve u njihovom domu u okrugu Marion“, stoji u priopćenju policije, a prenosi The Independent.

"Ovaj slučaj mi kao ocu slama srce, a iznimno ljuti kao šerifa“, rekao je šerif Billy Woods na konferenciji za novinare.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara