Amerikanka Kayti: Kad mi je bilo 8 otac me silovao. S 11 me podvodio svećenicima

Amerikanka Kayti: Kad mi je bilo 8 otac me silovao. S 11 me podvodio svećenicima
Ilustracija: YouTube

KAYTI je imala samo 11 godina kad ju je njen otac prvi put prodao za seks u jednom američkom gradu. Nakon godina zlostavljanja, za britanski BBC otkrila je što je sve proživjela i kako je naposljetku uspjela pobjeći od života na koji ju je prisilio vlastiti otac.

"Odrasla sam u kaotičnom okruženju, a moj otac loše se odnosio prema meni. Prvi put me silovao kad mi je bilo osam godina. Na neki način me pripremao za ono što je kasnije namjeravao sa mnom. Imala sam 11 godina kad me prvi put prodao za seks“, započela je Kayti svoju priču.

Kayti ima i mlađu sestru, ali prema njoj se otac odnosio drukčije. Zaprijetio je Kayti da će nauditi njenoj sestri ako ikome ispriča što se događa.

Vodio ju je u kuće drugih muškaraca

„Zbog toga sam šutjela. Išla sam u školu, posjećivala liječnike, družila se s prijateljima, ali nitko nije imao pojma da se nešto događa. Gotovo sam naučila živjeti s time.“

Otac je vodio Kayti u kuće drugih ljudi. Ponekad bi tamo i prenoćila, a svojoj majci rekla bi da je prespavala kod nekoga.

„Otac bi me dovezao u neku kuću, uzeo moju odjeću i otišao. Kad bi klijent završio sa mnom, otac bi se vratio i donio mi odjeću. Onda bismo otišli kući. Događalo se to u liječničkim ordinacijama, poslovnim uredima, svugdje. Uvijek bismo u prostoriji bili samo ja i još jedna osoba“, govori Kayti.

Podvodio je i svećenicima

Kao tinejdžerica bila je i u uredu javnog tužitelja, čak i u crkvenim uredima. Otac ju je podvodio i u skladištima, gdje je bilo i mnogo drugih djevojaka i drugih kupaca. Tamo je bila i žena koja je vodila posao i djevojke praktički prodavala na aukciji.

„Način na koji me otac odgajao i pripremao, učinio je da sam sve to prihvaćala gotovo kao normalno. Sjećam se da sam u jednom trenutku pomislila na svoje prijateljice i pitala se tko njima radi iste ove stvari.“

Kayti je imala 28 godina kad je na internetu pronašla organizaciju za koju je pomislila da bi joj mogla pomoći. Drugo jutro pojavili su se na njenim vratima i sklonili je u drugu saveznu državu, Uz pomoć druge organizacije smještena je u sigurnu kuću.

„Bilo kome tko je bio u mojoj poziciji, teško je donijeti tu odluku i izvući se iz takvog života, ali svakako se isplati. Moraš reći nekome što ti se događa. Bolje je što prije započeti proces zacjeljivanja i vratiti se normalnom životu“, zaključila je Kayti u jednoj od strašnih BBC-jevih priča o seksualnom iskorištavanju i zlostavljanju žena širom svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara