Ante Gotovina - pozitivac godine po Indexu?

Ante Gotovina - pozitivac godine po Indexu?

UMIROVLJENI hrvatski general optužen za ratne zločine vodi u Indexovom izboru za pozitivca godine 2005. Glasanje za pozitivca i negativca godine, kao i najpozitivniji odnosno najnegativniji događaj godine, traje do utorka u podne.

>>> Tema: Pregled 2005.

Na Indexovoj temi u kojoj donosimo najvažnije događaje iz 2005. godine aktualne su četiri ankete. Indexovi posjetitelji biraju pozitivca i negativca godine, kao i najpozitivniji te najnegativniji događaj koji je obilježio 2005. godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U izboru za pozitivca godine trenutno vodi Ante Gotovina, ali gotovo jedna broj glasova ima naša najbolja skijašica i trostruka olimpijska pobjednica Janica Kostelić. Najnegativnija osoba 2005. godine zasad je bivša ravnateljica zagrebačkog Caritasa Jelena Brajša, a nešto manje glasova ima premijer Ivo Sanader. No, zanimljivo je da se Ante Gotovina našao i visoko na listi negativaca, pa je tako trenutno na trećem mjestu.

Što se tiče najpozitivnijeg i najnegativnijeg događaja godine, prema dosadašnjim glasovima Indexovih posjetitelja najpozitivniji događaj u 2005. godini bilo je otvaranje autoceste Zagreb-Split,  dok je uhićenje Ante Gotovine na drugom mjestu. Najnegativniji događaj u 2005. godini zasad je, prema mišljenju naših posjetitelja, pedofilski skandal u Caritasovom domu.

Glasanje za pozitivca i negativca godine, odnosno najbolje i najgore događaje u protekloj godini, traje do utorka u podne, kada ćemo proglasiti pobjednika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara