Australska policija pijanog "idiota" spasila od krokodila

Australska policija pijanog "idiota" spasila od krokodila

AUSTRALSKA policija ispalila je čitavu salvu hitaca na velikog krokodila, kako bi ga spriječila da pojede pijanog "idiota" koji je zbog oklade plivao prema njemu, javlja Telegraph.

Nakon opijanja s prijateljem 27-godišnji rudar je prihvatio prijateljev izazov i okladu da otpliva do metalne zamke za krokodile nekih 60 metara od obale. Čitava drama odigrala se nasuprot rekreacijskom klubu Groote Eylandt, na otoku u zaljevu Carpentaria.

"Ljudi su vidjeli velikog krokodila u moru, u blizini te su vidjeli tog idiota kako pliva prema zamci", rekao je lokalni policijski narednik Colin Smith.

Dok su šokirani promatrači pokušavali upozoriti čovjeka da mu se približava krokodil, jedan je policajac počeo pucati na životinju iz svog pištolja marke Glock.

Nakon "akcije" svađao se s policajcima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi hitac ili je pogodio krokodila, ili ga je prestrašio, jer je zaronio pod vodu. Ipak, još je uvijek išao prema čovjeku, pa je policija ispalila još hitaca... dajući mu vremena da dođe do obale. Nitko ne sumnja da je ga policija spasila od krokodila", rekao je Smith.

"Kad je izašao iz vode, bio je pijan i svadljiv", nastavio je Smith i dodao kako čovjek nije bio svjestan da mu je policija vjerojatno spasila život.

"Pomislio sam kako ima minutu prije nego ga krokodil dohvati. Vikao sam svima uokolo kako je krokodil dužine četiri metra u vodi. Tip je idiot... kao da nije s ovog planeta", rekao je asistent menadžera rekreacijskog kluba Groote Eylandt.

Policija razmatra prijavu protiv čovjeka zbog ignoriranja znakova upozorenja na opasnost od krokodila.

B.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara