Austrijski list kritizirao Kolindino ponašanje, nazvali je Alkoholinda

Austrijski list kritizirao Kolindino ponašanje, nazvali je Alkoholinda
Screenshot

VESELO ponašanje hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović na finalu Svjetskog prvenstva u nogometu izazvalo je brojne pozitivne reakcije u svjetskim medijima i na društvenim mrežama. Hvalila se njena spontanost i emocionalna otvorenost. 
 
No ima i onih koji to drugačije tumače, što o Kolindinom ponašanju izvještavaju s određenom dozom podsmijeha, pa je tako njemački tabloid Bild smislio naslove o “Präsidentin Knutschovic”, odnosno predsjednici koja se voli ljubiti, dok danas austrijski list Kurier objavljuje članak pod naslovom “Alkoholinda: hrvatsku predsjednicu kritiziraju mediji”.
 
Kurier piše da “neki sumnjaju u iskrenost predsjedničinih emocija” te da se nije ponašala u skladu s političkom pozicijom koju zauzima. Navodi da su srpski tabloidi Kolindu Grabar-Kitarović počeli nazivati “Alkoholinda” zbog teorija da je predsjednica malo više popila te da se tako da objasniti njeno ponašanje na nogometnom finalu, nakon kojega je izgrlila i izljubila svakoga tko joj se primaknuo zbog protokola dodjele pehara.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara