Auto kod Bjelovara udario dvije curice, prebacuju ih u Zagreb, ne zna se težina ozljeda

Auto kod Bjelovara udario dvije curice, prebacuju ih u Zagreb, ne zna se težina ozljeda

Foto: Superportal, Pixsell/Damir Spehar

U ŠTEFANJU kod Bjelovara automobil je udario dvije djevojčice.

Kako Index doznaje od bjelovarske policije, djevojčice imaju oko 13 godina. Prevezene su u bolnicu, a težina ozljeda je još uvijek nepoznata. Nesreća se dogodila oko 12:30, a neslužbeno se doznaje kako su djevojčice išle u školu ili se vraćale iz nje.

Težina ozljeda nepoznata

Kontaktirali smo hitnu pomoć u Bjelovaru, ali nam nisu htjeli otkriti težinu ozljeda. Otkrili su nam kako će dvije djevojčice prevesti u zagrebačku bolnicu.

Kako javlja Nova TV, radi se o ozljedama glave i gornjeg dijela tijela. Zbog daljnjeg liječenja jedna će biti prebačena u Klaićevu bolnicu u Zagrebu, a druga na Rebro.

Prema svjedocima, djevojčice su bile kod autobusa koji je stajao na stanici i krenule na pješački prijelaz. Tamo je na njih naletjela vozačica osobnog automobila koja ih navodno nije vidjela zbog autobusa."Jako nam je teško"


Ravnateljica škole Zlata Haloš kaže kako nije bila svjedokinja nesreće, ali da je dežurni učitelj bio na autobusnoj stanici kod škole.

"Znam da su djevojčice ozlijeđene i da su bile pri svijesti nakon nesreće, a koja je težina ozljeda, o tome ne mogu govoriti", rekla je."Jako nam je teško, to su djeca koja su svaki dan s nama, ispraćamo ih, dežurne učiteljice su i danas bile s njima, ali, eto, baš je bila nesreća", ispričala je Nevenka Lacković, jedna od zaposlenica škole za Novu TV.

Zbog nesreće prekinut je promet na državnoj cesti DC43 u mjestu Štefanje. Obilazak: Šiščani - Staro Štefanje - Štefanje.

Očevid je u tijeku, nakon čega će biti poznato više informacija.

Uskoro opširnije...


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara