Autobus "Čazmatransa" sletio s autoceste

NEOBIČNA se prometna nesreća dogodila jutros oko 6 sati i 50 minuta na 220-om kilometru autoceste Zagreb-Lipovac, između Ježeva i Ivanić-Grada, javlja Obiteljski radio.

Za Zagrebačke vijesti Obiteljskog radija glasnogovornica zagrebačkih "plavaca" Gordana Vulama rekla je: " 12 kilometara istočno od naplatnih kućica kod Ivanja Reke došlo je slijetanja s ceste i prevrtanja na bok autobusa Čazmatransa, koji je prometovao iz Zagreba u smjeru Bjelovara. Do slijetanja busa došlo je zbog prebrze vožnje po mokrom i skliskom kolniku, a u trenutku nesreće u autobusu je bilo 8 putnika i dva člana posade. Nitko nije ozlijeđen, a nastala je zasad neutvrđena materijalna šteta."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kad je policija došla na mjesto nezgode, pronašli su tek vozača i konduktera, a putnicima –ni traga, ni glasa! Nisu ih našli ni na autocesti ili u nekom obližnjem objektu, a Vulama je za Obiteljski rekla: "A, sad, zaista ne znam kud su putnici otišli.Očito su se drugim prijevozom prevezli dalje.." 

Iz Čazmatransa su kasnije javili Obiteljskom kako su putnike prevezli drugim autobusom, koji je vozio odmah iza unesrećenog, a prometnik Nikola Hrlić kaže da im nije jasno kako je došlo do nesporazuma s policijom

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara