Azijski bogataš ubijao žene pa njihovim ostacima hranio ribe mesožderke

Azijski bogataš ubijao žene pa njihovim ostacima hranio ribe mesožderke
Na fotografiji je žrtva ubojice iz Bangkoka Screenshot: YouTube

SERIJSKI ubojica uhićen je u Bangkoku nakon što su na njegovom posjedu otkriveni posmrtni ostaci njegove djevojke, a policija je sada na njegovom posjedu pronašla i kosti drugih žrtava.

Policija je 10. siječnja uhitila 40-godišnjeg muškarca iz Bangkoka, kojeg je u početku Bangkok Post imenovao samo kao Apichaija. Ubrzo je otkriven njegov pravi identitet, a radi se o Apichaiju Ongwisitu, bogatom nasljedniku iz Bangkoka. Žrtva je identificirana kao 22-godišnja Warinthorn Chaiyachet, nadimka Kik, s kojom je bio u vezi.

Ongwisit je uhićen u svojoj kući, a policija je pronašla tijelo 22-godišnje djevojke zamotano u plastičnu vrećicu i bačeno u ribnjak.

Hranio ribe mesožderke

Ronioci su pronašli njezin kostur umotan u odjeću i pokrivač.

Istraga je ubrzo otkrila da je nekoliko žena koje su poznavale ubojicu u posljednje vrijeme nestalo, uključujući njegove prijateljice, djevojke i prostitutke, rekao je šef policije Jirakrit Jarunpat.

Pojavile su se i informacije da je ribnjak ispunjen ribama mesožderkama, koje su konzumirale tijela žrtava.

Obitelj koja živi u blizini imanja Ongwisita vjeruje da bi i tijelo njihove nestale 12-godišnje kćeri moglo biti u ribnjaku.

Tijekom početnog pretraživanja ribnjaka policija je pronašla gotovo 300 kostiju.

Posmrtni ostaci poslani su u bolnicu Siriraj na forenzičko ispitivanje, a policija vjeruje da pripadaju najmanje trima osobama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara