Bagić otvorio tvrtku u Pukanićevom stanu; Puki prozvao novinara Globusa "narkomanom i pijanicom"

BIVŠI savjetnik predsjednika Stjepana Mesića za nacionalnu i šef arhive Ureda predsjednika, Željko Bagić, odlučio se povući iz sigurnosno-obavještajne sfere i otvoriti konzultantsku tvrtku. Zanimljivo je da je prostor za tvrtku Bagiću ustupio predsjednik Uprave NCL Grupe, Ivo Pukanić.

Nova Bagićeva konzultantska tvrtka Exploro registrirana je na adresi Ilica 109, na kojoj gazda Nacionala Ivo Pukanić posjeduje stan, objavio je Globus.

O novom poslovnom potezu Željka Bagića popričali smo s Ivom Pukanićem, koji nam je potvrdio istinitost informacije objavljene u konkurentskom tjedniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja živim na adresi Ilica 107, a Bagić je tvrtku prijavio na broju 109. Da, u tome sam mu ja pomogao i to zato jer mi je prijatelj. Svi koji misle da tu nešto nije u redu, njih može biti sramota." - kazao je Pukanić u razgovoru za Index.hr, pa se okomio na novinara koji je objavio dotični članak u Globusu.

"Taj koji je to pisao, njega može biti sramota jer se drogira i pije, najbolje bi mu bilo da prvo stabilizira svoj narkomanski život." - dodao je Pukanić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara