Bebić: BV-THB bit će ugodno izborno iznenađenje

PREDSJEDNIK stranke Bebić Vladimir Treći hrvatski blok (BV-THB) Vladimir Bebić na današnjem je predstavljanju liste te stranke za 8. izbornu jedinicu koja obuhvaća Istarsku i Primorskogoransku županiju izrazio uvjerenje da će ona "biti ugodno iznenađenje idućih izbora".

Bebić, koji predvodi listu, izrazio je očekivanje da će ta stranka postati parlamentarna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Rekao je da će BV-THB s listama izići u svim izbornim jedinicama, pa tako i onoj za dijasporu i nacionalne manjine. "Nema nas u anketama, ali nas ima u narodu", istaknuo je Bebić, govoreći o izbornim izgledima.

Dodao je da je u riječkom Gradskom vijeću, gdje je ušao s nezavisnom listom koja je poslije prerasla u stranku, prvi upozoravao na problem Riječke banke, riječkih garaža, projekta "Fenixvea" i loše kampanje za dobivanje domaćinstva Mediteranskih igara u Rijeci.

Bebićeva stranka do nedavno se zvala Treći hrvatski blok, ali je promijenila ime u "Bebić Vladimir - Treći hrvatski blok" (BV-THB) zbog česte zamjene s Hrvatskim blokom na čelu kojega je Ivić Pašalić. Premetanje prezimena Bebić ispred imena obrazloženo je prednošću abecednog razmještaja na izbornoj listi glasačkih listića.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara