Beljak: HDZ mi zamjera što sam išao sa SDP-om, a oni će sutra biti dio iste obitelji s četnicima

Beljak: HDZ mi zamjera što sam išao sa SDP-om, a oni će sutra biti dio iste obitelji s četnicima

Foto: Hina

ČELNI čovjek HSS-a Krešo Beljak još jednom je branio odluku da  njegova stranka na parlamentarne izbore izađe u koaliciji sa SDP-om. Štoviše, Beljak je, govoreći u emisiji Točka na tjedan na N1 televiziji, rekao kako će HDZ u Europskom parlamentu uskoro biti u koaliciji s četnicima.

"Meni je jako smiješno kako su neki hrabri u Hrvatskoj, a u Bruxellesu su manji od makova zrna. Prije mjesec dana je došao poziv Srpskoj naprednoj stranci (SNS) Aleksandra Vučića da se pridruži upravo obitelji europskih pučana u kojoj je i HDZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko od tih velikih dušebrižnika nije rekao "ni a" Angeli Merkel niti ljudima koji to potenciraju. Ja nemam ništa protiv toga. Govorim o tome da je činjenica da će dio iste obitelji biti Srbija postane dio EU-a, što se očito iz Njemačke potencira da bude što prije, što ja osobno smatram da je dobro, ali ti isti ljudi istovremeno su tu najveći domoljubi, šire određene stvari koje nisu u redu. Izgrađuju političke poene na nekakvoj međunacionalnoj netrpeljivosti. U isto vrijeme prozivaju me zbog odlaska socijalistima, a kod njih će istovremeno sutra doći četnici u istu obitelj i protiv toga se ne usude ljudima koji vladaju u Europi reći niti a", rekao je Beljak.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara