Beograđanin počinio samoubojstvo nakon sinove smrti

Tekst: I.Ka.
Foto: Ilustracija

NAKON prometne nesreće u kojoj je poginuo Miloš P. nekoliko sati kasnije njegov otac Saša P. počinio je samoubojstvo. U subotu navečer Miloš je poginuo kada je na autocesti svojim motorom završio pod automobilom marke Fiat.

Otac i sin bili su jako vezani

Čuvši za smrt sina, mladićev otac je ispalio hitac iz pištolja ravno sebi u srce te je ostao mrtav na licu mjesta. Beživotno tijelo pronašao je Sašin rođak koji je odmah obavijestio hitnu medicinsku pomoć. Prema riječima rođaka, mladićev otac je u ranim jutarnjim satima nakon poziva iz bolnice otišao na hitnu pomoć kako bi podigao sinove stvari i potvrdio njegov identitet. Nakon dolaska kući, zatvorio se u obiteljsku kuću gdje je počinio samoubojstvo ispaljivanjem metka u grudni koš.

"Miloš je bio jedino Sašino dijete. Njih dvojica su zajedno radila u ribarnici i bili su izuzetno vezani jedan za drugog. Miloš je živio sa svojom majkom, ali je gotovo svo slobodno vrijeme provodio s ocem. Ipak, nisam mogao pretpostaviti da će moj brat dignuti ruku na sebe. Iskoristio je prvu priliku kada je ostao sam kako bi sebi skratio muke", kazao je za srpske medije Sašin brat, vidno potresen obiteljskom tragedijom koja se dogodila u tako kratkom vremenskom razdoblju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara