Beograđanin suprugu nožem izbo nasred ulice

Tekst: I.M.
Foto: Blic

JUČER je oko 15.20 sati 37-godišnji Rama H. zadao pet uboda kuhinjskim nožem svojoj nevjenčanoj supruzi Elviri Z., pred šokiranim prolaznicima koji su se zatekli na križanju Ulice kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, a potom se dao u bijeg. Kako javlja Blic, ubrzo se ipak sam predao policiji u obližnjoj policijskoj postaji. Elvira je ubodena četiri puta u leđa i jednom u prsni koš te je hitno prebačena bolnicu. "Žena je primljena u svjesnom stanju, ali je u šoku", naveli su u bolnici, gdje se bore za njen život.

Prema riječima očevidaca, Elvira i Rama su brisali stakla vozačima koji su čekali na semaforu, ali ubrzo su se posvađali. Rama je Elviru tražio da se vrati kući i čuva djecu, a kad je ona to odbila bijesno je otišao. Sakrio se iza kioska i čekao da se ona dođe odmoriti. Kad je to i učinila, dohvatio ju je za kosu i počeo je udarati šakama po glavi. Kad je pala na asfalt, legao je preko nje, izvadio kuhinjski nož i bjesomučno je počeo ubadati. Sve je to promatrao invalid, koji nesretnoj ženi nije mogao priskočiti u pomoć i razdvojiti ih, već je vikao: "Stani, čovječe, ubit ćeš je!”.

Rama H. je svoju nevjenčanu suprugu napao i prije tri dana i policija je intervenirala. Tad ju je pretukao pred maloljetnim djetetom, u njihovoj obiteljskoj kući.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara