Bez komentara nakon sastanka sinjskog SDP-a

Nakon završetka večerašnjeg zatvorenog sastanka Gradskog odbora SDPa Sinja, koji je izabran na konvenciji u petak, 4. studenoga, nitko od prisutnih uključujući i glavnog tajnika SDPa Igora Dragovana te predsjednika splitskodalmatinskog SDPa Vedrana Lendića, nije htio dati izjavu što je na tom sastanku zaključeno. L

Povod održavanju tog trosatnog sastanka su medijske špekulacije i pritužbe pojedniih članova SDP-a koji su bili izaslanici na toj konvenciji kako je stari-novi predsjednik Gradskog odbora Velibor Milošević sudjelovao u lažiranju izbora.

On je protukandidatkinju Natašu Poparić pobijedio s jedim glasom, a optužuje ga se da je za vrijeme prebrojavanja glasova, koje je trajalo čak dva sata, nekoliko puta ulazio u prostoriju gdje je radila izborna komisija.

O tome što je sve dogovoreno i zaključeno na večerašnjem sastanku Gradskog odbora SDP-a koji je trajao više od tri i pol sata, znat će se u srijedu na konferenciji za novinare, doznaje se od glavnog tajnika SDP-a Igora Dragovana.

(Hina) bper yln

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara